liberinteleorman.ro

Dragnea va fi audiat miercuri la Înalta Curte de Casație și Justiție, dacă va vrea

19 martie 2018
Monica Vasilescu
Liviu Dragnea este citat la Înalta Curte de Casație și Justiție, pe 21 martie, începând cu ora 10.00, pentru a da declarații în dosarul celor două angajate fictiv la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. El a fost trimis în judecată de DNA, la data de 15 iulie 2016, acuzat de săvârșirea, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, a infracțiunilor de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual, în legătură cu angajarea fictivă a două persoane, care luau bani de la DGASPC Teleorman și lucrau la sediul PSD.
”Vedetele”, după cum le numesc unii foști colegi, sunt citate și ele, din nou, la audieri în procesul în care inculpatul Liviu Dragnea este așteptat să se exprime cu privire la protecția pe care le-ar fi acordat-o sau nu celor două protagoniste ale celebrului dosar despre cum se fac angajările în Teleorman. Să se exprime, dacă vrea, după cum a lăsat să se înțeleagă președintele completului de judecată, Ștefan Pistol. Domnia sa l-a rugat pe avocatul lui Dragnea să-i transmită șefului său că urmează audierea, să-și facă timp, dacă vrea, să vină la termenul viitor. Ca atare, vom vedea mâine dacă Liviu Dragnea are timp și cuviință pentru acest dosar relevant pentru toți cei care nu-și găsesc un loc de muncă în județul lor, dacă nu au adeziune la partidul unic.
Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Purgatoriul Nebunilor nu e decât o extraordinară frescă a unei societăți aflate la un pas de naufragiu..

Următorul articol

Un nou afterschool s-a deschis la Alexandria. Lion Kids, o alternativă pentru părinții ocupați…

Cele mai recente articole de Actualitate