liberinteleorman.ro

Dragnea se teme că va fi linșat

1 august 2016

Monica Vasilescu

dragneaLiviu Dragnea, cel mai puternic om din PSD și, de ce nu, din politica românească, mare lider, mare deputat, mare ministru, mare condamnat, mare om, se teme că va fi linșat de sistem. Nu se știe din cine este compus sistemul despre care vorbește, că nu a dat nume concrete, dar Dragnea a spus că, în intuiția sa, tot ceea ce i se întâmplă acum din punct de vedere juridic vine ca urmare a unui plan bine pus la punct.

Șeful social-democrației din România a făcut o declarație în direct, prin telefon, la Antena 3, potrivit căreia faptul că el, Ponta și Tăriceanu sunt trimiși în judecată îi dă senzația unui complot pentru a fi scoși din joc la alegerile parlamentare din toamnă. Dragnea a spus în aceiași termeni lingvistici pe care îi folosește repetitiv că ”va analiza situația în perioada următoare”, ”va da mai multe detalii”. Cu voce stinsă, marele politician care, fie vorba între noi, a reușit să-i fraierească pe pesediști să-l voteze om cu om în fruntea partidului, osândit printr-o sentință judecătorească fiind, se teme de ”execuție”. Nu știm când a devenit condamnatul atât de sensibil, dar putem paria că niciun procuror nu și-a permis să însceneze angajările ilegale de la Protecția Copilului Teleorman de care este bănuit, niciun om al legii nu l-a pus pe Ponta să semneze înscrisuri în fals sub semnătură privată sau pe Tăriceanu să săvârșească infracțiuni de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului. Mai ales că au prezumție de nevinovăție, desigur!

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

DSP Teleorman – recomandări pentru populație

Următorul articol

De astăzi, pe DE70 se va circula pe un sens

Cele mai recente articole de Actualitatea politică