liberinteleorman.ro

Dragnea se leapădă de toți cei care l-au ajutat să fure. Mugur Bățăuș și Victor Pipera au fost expulzați din Consiliul Județean Teleorman…

28 noiembrie 2017

Carmen Dumitrescu

După ce a negat că îl cunoaște pe Petre Pitiș, actualul director al TelDrum și după ce s-a dezis de unul dintre prietenii lui cei mai apropiați, Marian Fișcuci, iată că acum Dragnea îi lasă pe drumuri și pe funcționarii din Consiliul Județean care l-au ajutat să fure. Desigur, decizia pare că a fost luată de actuala conducere a Consiliului Județean Teleorman, în speță de Dănuț Cristescu, însă pentru noi, cei care știm că aici nimeni nu ia decizii fără să-l întrebe pe Dragnea, este foarte clar că vorbim despre o inițiativă a liderului PSD.

Astăzi, 28 noiembrie, pe ordinea de zi a Consiliului Județean Teleorman a apărut un amendament, referitor la modificarea bugetului propriu al județului în sensul alocării unei sume de aproximativ 430.000 de lei pentru plata unei cauțiuni într-un dosar în care Consiliul Județean se judecă cu Ministerul Dezvoltării Regionale, pe unul dintre cele două proiecte pentru care e judecat Liviu Dragnea, și anume reabilitarea DJ 506. Consilierii județeni liberali s-au revoltat, nu pentru că ar considera demersul de împiedicare a executării silite inadecvat, ci pentru că factorii decizionali județeni ai PSD au încercat să facă treacă pe sub mână acest proiect, fără a explica motivul pentru care județul Teleorman trebuie să plătească pentru neregulile comise de Liviu Dragnea cu niște ani în urmă.

La momentul apariției disputei, consilierii județeni au fost informați cu privire la faptul că Mugur Bățăuș și Victor Pipera nu mai sunt angajații Consiliului Județean Teleorman. Pentru cei care nu știu, Mugur Bățăuș și Victor Pipera sunt suspecți de fraudare a fondurilor europene în dosarul TelDrum, aceștia ajutându-l pe Dragnea să fure. Evident, că fiind șeful lor, cei doi au executat ordinele primite, exact așa cum s-a întâmplat și în cazul Direcției pentru Protecția Copilului Teleorman, unde oamenii pur și simplu au făcut ce le cerea șeful pentru a încasa venitul lunar, nu pentru că ar fi avut aptitudini infracționale.

Informația ne-a luat prin surprindere, motiv pentru care l-am contactat pe actualul președinte al Consiliului Județean, Dănuț Cristescu. Acesta ne-a confirmat informația, aducând următoarele lămuriri: „Mugur Bățăuș și Victor Pipera nu mai lucrează la noi, e adevărat. Domnul Bățăuș a fost consilierul președintelui Adrian Gâdea și n-a mai fost și consilierul meu. Domnul Pipera a fost consilierul meu, dar în data de 15 noiembrie a încetat activitatea la noi. Eu am avut o discuție cu dânsul și, pentru a nu plana suspiciuni asupra activității Consiliului Județean Teleorman, am hotărât cu acordul părților să încetăm activitatea. Nu mai sunt și alții implicați în acest dosar, care să mai lucreze acum în Consiliul județean. Mai e domnul Predescu, dar el deja este pensionar…”

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Preotul Bogdan Nedea invită credincioșii la hramul Bisericii „Sfântul Apostol Andrei“

Următorul articol

Astăzi, la Curtea Supremă: ”Liviu Dragnea era un fel de Dumnezeu şi toată lumea îl asculta!”

Cele mai recente articole de Din culisele politice