Dragnea rămâne în închisoare. Cererea de eliberare condiționată a fost amânată

în Actualitatea politică/Justitie

Judecătorii au amânat pentru ziua de 26 mai sentința în cauza eliberării lui Liviua Dragnea, după ce acesta a depus o cerere de amânare pe motiv că avocatul său e în imposibilitatea de a se prezenta la proces. Avocata Flavia Teodosiu nu s-a prezentat nici la termenul în care Dragnea a cerut strămutarea procesului său de la Tribunalul București.

Până la termenul din 26 mai, instanța a cerut de la Rahova un raport actualizat privind zilele câștigate prin muncă.

Dragnea a executat până acum doi ani de închisoare din pedeapsa de trei ani şi jumătate pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a primit o decizie nefavorabilă la Judecătoria Sectorului 5 care este instanţa de fond. El a făcut contestaţie, iar aceasta se va judeca la Tribunalul Bucureşti.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*