liberinteleorman.ro

Dragnea poate ieși din închisoare – A primit aviz favorabil de la Rahova

21 aprilie 2021
Advertisement

Liviu Dragnea a primit aviz favorabil din partea comisiei din Penitenciarul Rahova pentru eliberare condiționată. Judecătorii vor lua decizia finală în ceea ce privește eliberarea fostului lider PSD.

Ca atare, Liviu Dragnea se va prezenta în faţa instanţei de judecată cu cererea de eliberare condiţionată pe 27 aprilie, atunci când este termen în cererea depusă de el.

Liviu Dragnea a executat doar doi ani din cei trei ani de închisoare la care a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citește și: Dragnea a depus cerere de LIBERARE condiționată: Când află dacă poate părăsi Penitenciarul Rahova

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Șoselele din Teleorman fac noi victime – Bilanțul accidentelor în primele luni ale anului

Următorul articol

36 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor anti covid

Cele mai recente articole de Actualitate