liberinteleorman.ro

Dragnea Junior, daune morale de 25.000 euro

CEC Bank a fost obligată, miercuri, de Curtea de Apel București să-i plătească lui Valentin Ștefan Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, 25.000 de euro în lei, din cei 100.000 de euro ceruți de acesta ca despăgubiri morale pentru că Rise Project i-a publicat extrasele de cont de la bancă fără acordul său.

Solutia pe scurt: Respinge apelul declarat de pârâtă (CEC Bank, n.r.), ca nefondat. Admite apelul declarat de reclamant (Valentin Ștefan Dragnea, n.r.). Schimbă în parte sentința apelată, în sensul că: Obligă pe pârâtă să plătească reclamantului suma de 25.000 euro, în echivalent în lei la cursul BNR la data plății, reprezentând despăgubiri pentru prejudiciul moral. Păstrează celelalte dispoziții ale sentinței apelate. Obligă pe apelanta pârâtă la plata către apelantul reclamant a sumei de 7.000 lei cheltuieli de judecată în apel, conform art. 453 alin. 2  C.pr.civ.. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare, recursul urmând a fi depus la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grija grefei, azi, 14.07.2020”, informează portalul instanțelor.

Decizia Curții de Apel București nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea Supremă.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Gașca PSD, în frunte cu Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, a făcut România bună de plată: 3 milioane de euro

Următorul articol

Un consilier local din Roșiorii de Vede și-a însurat fiul cu fast în plină pandemie. S-au trimis 600 de invitații…

Cele mai recente articole de Actualitatea politică