liberinteleorman.ro

Dragnea, din nou în postura de reclamant al PSD

29 august 2019
Advertisement

Liviu Dragnea nu are liniște în pușcărie și mai face câte un proces PSD. Nu doar de conștiință, ci și în instanță, acolo unde reclamantul Liviu Dragnea are diferite cerințe.

După ce luna recută a intervenit la Tribunalul București în procesul privind validarea noului Statut și a noii conduceri a PSD și a solicitat anularea alegerii Vioricăi Dăncilă ca președinte, cerând instanței să-i spună dacă nu trebuia ca organizația PSD Teleorman să fie desființată după condamnarea sa, acum, Dragnea reclamă din nou.

De data aceasta, dosarul înregistrat ieri la Tribunalul Teleorman, în care Liviu Dragnea e reclamant, iar PSD pârât, are ca obiect acțiune în răspundere delictuală. Nu știm exact ce înseamnă în termeni juridici acest obiect și nici avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, nu ne-a lămurit, spunând că se află în concediu și nu are cunoștință despre ceea ce au făcut colegii ei.

Dosarul nu are, deocamdată, termen de judecată.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cadavrul unei femei a fost găsit într-o cultură de viță de vie din Teleorman

Următorul articol

Dacian Cioloș intenționează să-și deschidă cabinet europarlamentar în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitatea politică