liberinteleorman.ro

Sursă foto: INQUAM Photos
Sursă foto: INQUAM Photos

Dragnea, despre sentința din BELINA: „Judecătorii au avut curaj”

22 februarie 2023

Liviu Dragnea – protagonistul din umbră al transferului insulei Belina de la stat în proprietatea Consiliului Județean Teleorman și concesionată apoi firmei TelDrum spune că inculpații din dosar, achitați definitiv, au fost supuși oprobriului public pentru că au lucrat cu el.

Dragnea, președinte al PSD în perioada comiterii faptelor și cel care controla firma TelDrum, apreciază soluția instanței și spune că judecătorii au avut curaj.

„Orice se spunea despre Belina era ultra mediatizat, exagerat și lătrăii de serviciu spuneau că e adevărat, că de fapt insula Belina, care e o bucată de teren lăsată neîngrijită, pe care se găsesc niște forme ciudate de betoane rămase de pe vremea când se voia hidrocentrală cu bulgarii… în fond, a fost transferată la o autoritate publică locală. Au fost luați acești oameni, duși la DNA, supuși oprobriului public pentru că au lucrat cu mine și, probabil, forțați să spună ceva despre mine, dar nu aveau ce să spună. Judecătorii au avut curajul să nu țină cont de ce se spunea și au achitat acești oameni. Au scăpat de 7 ani de calvar în care absolut toți s-au îmbolnăvit. Presiuni uriașe, priviri crucișe și începând de ieri pot începe o viață liniștită și să încerce să-și refacă viața, liniștea.

Sevil Shaidehh a fost unul dintre cei mai buni miniștri din această țară, Adrian Gâdea a fost un secretar de stat foarte bun, este un președinte de Consiliu Județean foarte bun. Cine va plăti? Nimeni. Nimeni dintre cei care distrug vieți, distrug firme, bagă în pușcării patroni de fotbal nu plătește. Este un stat polițienesc condus de Iohannis în care SRI și DNA sunt deasupra legii. Un stat condus de PSD, PNL, care au predat țara companiilor străine care o jefuiesc, atât prin prețurile la energie cât și prin prețurile la mâncare. Sunt îngrozitor de mari. Banii se duc afară. Banii pentru resursele României se duc în afara țării. Am primit zeci de mii de mesaje de cât am ieșit din închisoare de la oameni care spun că au fost manipulați. În 2024 nu mai pot da vina pe nimeni.

Eu am fost băgat la închisoare fără nicio probă, Sevil și ceilalți colegi au fost târâți fără nicio probă”, a spus Liviu Dragnea, miercuri seara, la Realitatea PLUS.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Consiliul Județean bagă bani grei în sugativa bugetară EuroTeleorman!

Următorul articol

Florică Mara va fi EXCLUS din PNL

Cele mai recente articole de Actualitate