Dragnea a trecut discret pe acasă…

în Actualitatea politică

Având în vedere cât de frecvent se laudă cu popularitatea sa, „fiul Teleormanului” se teme și la el acasă. Astăzi, Liviu Dragnea a ajuns, fără surle și trâmbițe, în Alexandria, unde s-a întâlnit cu primarul Drăgușin în atmosfera intimă a biroului său parlamentar din Consiliul județean. Desigur, noi ne-am fi așteptat ca, la nivelul de „iubire” de care beneficiază în județul pe care l-a târât în febra injuriilor întregii țări, Dragnea să se plimbe pe pietonalul Alexandriei, fără pază, să se ia în brațe cu fanii, să facă fotografii cu ei și să umple Facebook-ul de aprecierile pe care le merită. Și totuși, până acum câteva zeci de minute, nimeni nu a știut de acest popas al baronului, iar singurul care a avut curaj să-și facă o fotografie cu el și să se expună criticilor a fost primarul Victor Drăgușin, care a înțeles că unica lui șansă de a-și menține puterea e să se dea bine pe lângă șeful pesedist. Așa că, potrivit lui Drăgușin, vizita lui Dragnea la Alexandria a fost una care a punctat „ultimele detalii ale acestei campanii electorale în care PSD a prezentat oamenilor ce a făcut pentru fiecare dintre ei: medici, pensionari, profesori, agricultori, antreprenori, tineri sau copii și pentru România, dar și ce poate să facă având o nouă și competentă echipă de europarlamentari care înainte de orice să lupte pentru țara noastră și pentru noi. „

În traducere liberă, Dragnea a venit discret la Alexandria ca să le explice pesediștilor cam cum să forțeze alegerile de duminică, de dragul lui. Ne așteptăm ca rezultatele acestei vizite să se vadă peste câțiva ani într-un nou dosar al Europarlamentarelor, doar că, de data aceasta protagonistul nu va mai fi Vali Boboc, ci Victor Drăgușin. Succes!

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*