Dragnea a pierdut DEFINITIV procesul cu PSD

în Actualitatea politică

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au respins, marți, contestaţia formulată de Liviu Dragnea, în calitate de intervenient, privind conducerea PSD, stabilită la Congresul din 29 iunie. Decizia este definitivă.

Dosarul viza modul în care s-a ales conducerea PSD pe vremea Vioricăi Dăncilă, în urma Congresului din 29 iunie.

În cererea adresată în primă instanță Tribunalului București, Liviu Dragnea cerea judecătorilor să se aplece asupra ipotezei că menținerea de către PSD Teleorman a celor două angajate fictive din dosar ar trebui să ducă la dizolvarea organizației locale de partid. El consideră că actul ilegal comis de PSD Teleorman ar trebui însușit și de organizația centrală de partid, ceea ce ar duce la dizolvarea PSD.

Cu alte cuvinte, solicitarea lui Dragnea din spatele gratiilor nu urmărea doar modul în care a fost aleasă, la Congres, noua conducere a partidului, ci și faptul că angajările fictive nu reprezintă o situație pentru care ar trebui să plătească doar el. Practic, fostul șef al PSD spunea în mod direct că ar trebui să existe și consecințe politice pentru oamenii din PSD Teleorman care au avut cunoștință despre situația Adrianei Botorogeanu și Anisei Stoica în toată perioada iulie 2006 – decembrie 2012.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*