Dragnea a decis: Gâdea candidează, Carmen Dan mai așteaptă…

în Actualitatea politică

competitieCarmen Dumitrescu

Așa cum am precizat și cu alte ocazii, în PSD există o anume rumoare legată de identitatea candidatului partidului la șefia Consiliului Județean Teleorman. Astfel s-au format două tabere în interiorul PSD, una care îl susține pe Adrian Gâdea în vederea obținerii unui nou mandat și una care o propulsează pe Carmen Daniela Dan în vârful ierarhiei administrative. Pe Carmen Daniela Dan o susține Pitiș și Putineanu, în timp ce Gâdea se bucură de sprijinul tuturor primarilor și deputaților PSD.

În sprijinul afirmațiilor noastre vine un episod petrecut ieri, când mai mulți primari ai PSD au stabilit o întâlnire directă cu Liviu Dragnea. Întâlnirea ar fi avut lor, potrivit surselor noastre sigure, la București. Acolo, primarii PSD care îl susțin pe Adrian Gâdea i-au spus lui Dragnea că își doresc o clarificare a situației, eventuala candidatură a Danielei Carmen Dan fiind, din punctul lor de vedere, o inepție. Carmen Daniela Dan nu și-a demonstrat nici abilitățile de colaborare cu primarii, dar nici calitățile politice necesare pentru atingerea obiectivului ei personal. Mai mult, primarii spun că eforturile actualului prefect de a-și pune în valoare personalitatea pe rețelele de socializare n-au făcut altceva decât să dea apă la moară celor mai malițioși din presă și să genereze subiecte de discuție inutile. Misogini sau nu, primarii au dreptatea lor, mai ales când susțin că Gâdea și-a făcut bine treaba în toți acești ani și a reușit să genereze relații de colaborare eficiente atât cu primari ai Puterii, cât și cu primari ai Opoziției. Lucru pe care Carmen Daniela Dan n-a știut niciodată să-l facă, având un fond profund coleric.

Dragnea ar fi ascultat toate aceste puncte de vedere și a decis că PSD va merge mai departe pe mâna lui Adrian Gâdea. Cât despre viitorul actualului prefect, Dragnea a refuzat să facă previziuni, menționând că e mai bine ca Daniela Carmen Dan să mai aștepte. Poate parlamentarele sau poate… revenirea pe vechiul post.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*