Dragnea a ajuns din nou în fața judecătorilor Înaltei Curți pentru a justifica angajările fictive de la DGASPC Teleorman

în Actualitatea politică

dragnea2Carmen Dumitrescu

Dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman îi dă iar bătăi de cap baronului de Teleorman, care a ajuns să emită noi judecăți de valoare, de tipul: “eu nu sunt vinovat, dar vin alegerile”. Interesant e că dosarul angajărilor fictive pare să meargă ceva mai repede decât cel al Referendumului, în condițiile în care în seara zilei precedente, adică pe data de 20 septembrie, la ora 19.00, judecătorii l-au chemat din nou pe Dragnea la Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru a răspunde acuzațiilor formulate de procurorii DNA. Desigur, pentru toată lumea rămân foarte grăitoare cuvintele uneia dintre cele două angajate, Anisa Stoica, aceasta manifestând o onestitate ieșită din comun în privința implicării lui Dragnea în toată povestea: „În ceea ce privește faptul că am lucrat la sediul organizației PSD Teleorman, la biroul de presă și am fost plătită de la DGASPC Teleorman în perioada 2006 – decembrie 2010, menționez că această situație era probabil cunoscută și de alte persoane din conducerea organizației PSD Teleorman, însă persoana care a luat această decizie și a găsit această formulă care nu a fost cea mai fericită, a fost președintele organizației Liviu Dragnea, care era singurul care și-a asumat această decizie”.

Termenele dese nu sunt chiar un indiciu fericit pentru baron, care începe să simtă o presiune din ce în ce mai mare și, dacă la sosirea la instanță, acesta părea oarecum relaxat în dialogul cu presa, la ieșirea din instituție, acesta părea destul de nervos. Mai ales că dosarul nu îl vizează numai pe el, ci și pe Bombonica Dragnea și pe cea mai mare parte a conducerii DGASPC Teleorman.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*