Dragnea a aflat de la o ghicitoare din Turnu Măgurele că va deveni președintele României

în Actualitatea politică

culiseCarmen Dumitrescu

Mulți își explică cu dificultate aroganța lui Liviu Dragnea, în contextul în care lui îi lipsesc, în mod evident, discursul și carisma. Iar la nivelul la care joacă acum, orice om rațional ar avea grijă să nu se manifeste acolo unde nu se pricepe, căci România nu e Teleorman. Dar în Turnu Măgurele există o explicație pentru aroganța lui de acum, care ar deriva dintr-o convingere personală: el va deveni președintele României. Desigur, mulți se vor întreba de unde i-a venit ideea asta. Ei bine, pe vremea când era un modest consilier local, Liviu Dragnea a mers la o ghicitoare din Turnu Măgurele. Despre înclinația pentru ocultism a familiei lui se cunosc destule fabule prin Turnu, dar nu vom intra prea mult în detalii, căci nu e treaba publicului care sunt convingerile intime ale persoanelor publice. Ne vom opri doar asupra acestei istorii, despre care turnenii vorbesc mai mult în ultima vreme, căci ea pare să prindă contur. Ei bine, ghicitoarea i-a spus lui Liviu Dragnea că va deveni „un om mare”. La întrebarea lui Dragnea: „Cât de mare?”, ghicitoarea i-a spus: „Poate chiar președinte!”

De atunci, Dragnea a manifestat o veritabilă obsesie a președintelui. Căci după ce a devenit președintele Consiliului Județean Teleorman, aceasta avea pretenția ca toată lumea să i se adreseze cu „Domnule Președinte” și să i se pronunțe numele complet: Liviu Nicolae Dragnea. Mulți știau despre previziunea ghicitoarei, așa că tratau cumva în râs pretenția celui care abia începuse ascensiunea sa politică reală. Dar timpul a trecut, Dragnea a devenit vicepremier, președinte de partid și acum, lider suprem al puterii de stânga din România. Și toți cei care luau în râs povestea previziunii vrăjitorești spun acum că au început să se teamă. Căci Liviu Dragnea dă semne că e interesat să conducă țara din cel mai înalt fotoliu cu putință. Și, deși nu susținem vrăjile și nici clarviziunea, noi știm că un om care crede că are o stea norocoasă, în cele din urmă, o va avea!

În perioada următoare, vom face demersuri pentru a găsi ghicitoarea în cauză, nu de alta, dar și noi avem ambiții și, cine știe, poate doamna va fi la fel de generoasă în premoniții de bun augur!

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*