liberinteleorman.ro

Două tinere înfiate în America își caută familia în Teleorman. Mesajul emoționant

16 iulie 2020

Două tinere originare din Teleorman, care au fost înfiate în America, își caută familia biologică după 20 de ani. Fetele, care au fost abandonate și, ultrior, înfiate de aceeași familie din SUA, își doresc acum să-și găsească mama și tatăl și pe ceilalți frați pe care îi caută neîncetat de multă vreme.

Redăm mai jos mesajul celor două surori – Lucica și Mădălina – care, prin demersul întreprins pe rețelele de socializare, speră să dea de urma părinților biologici pentru a-și afla adevărata identitate.

”Numele meu este LUCICA şi aceasta este sora mea biologică MĂDĂLINA, amândouă am fost adoptate din România, în data de 20 iulie 2000, de către aceeaşi familie americană. Acum, cea mai mare dorinţă a noastră este să ne găsim familia biologică; o căutăm de atât de mult timp!
Eu m-am născut în data de 16 ianuarie 1997 şi Mădălina pe 20 iulie 1998. Suntem din ALEXANDRIA, judeţul TELEORMAN iar parintii noștri sunt din ROSIORII DE VEDE. Nu cunoaştem numele părinţilor biologici, stim doar că avem 5 alti frati, posibil tot in Rosiorii de vede, dar sperăm să îl cunoaştem cu ajutorul dvs..
Avem nevoie să DISTRIBUIŢI postul nostru şi să vă rugaţi pentru noi. Tot timpul de când am fost adoptate, ne-am întrebat de unde provenim, cine este familia noastră, ce mănâncă şi cu ce se ocupă în fiecare zi. Ne întrebăm cum îşi petrec zilele de naştere şi sărbătorile; şi avem atât de multe întrebări fără răspuns”, este mesajul transmis de Lucica.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Spitalul Județean din Alexandria face teste contra-cost pentru cei care doresc să plece în străinătate

Următorul articol

Liberalii promit lucrări de extindere a drumului care leagă Alexandria de București

Cele mai recente articole de Actualitate