Două tinere înfiate în America își caută familia în Teleorman. Mesajul emoționant

în Actualitate

Două tinere originare din Teleorman, care au fost înfiate în America, își caută familia biologică după 20 de ani. Fetele, care au fost abandonate și, ultrior, înfiate de aceeași familie din SUA, își doresc acum să-și găsească mama și tatăl și pe ceilalți frați pe care îi caută neîncetat de multă vreme.

Redăm mai jos mesajul celor două surori – Lucica și Mădălina – care, prin demersul întreprins pe rețelele de socializare, speră să dea de urma părinților biologici pentru a-și afla adevărata identitate.

”Numele meu este LUCICA şi aceasta este sora mea biologică MĂDĂLINA, amândouă am fost adoptate din România, în data de 20 iulie 2000, de către aceeaşi familie americană. Acum, cea mai mare dorinţă a noastră este să ne găsim familia biologică; o căutăm de atât de mult timp!
Eu m-am născut în data de 16 ianuarie 1997 şi Mădălina pe 20 iulie 1998. Suntem din ALEXANDRIA, judeţul TELEORMAN iar parintii noștri sunt din ROSIORII DE VEDE. Nu cunoaştem numele părinţilor biologici, stim doar că avem 5 alti frati, posibil tot in Rosiorii de vede, dar sperăm să îl cunoaştem cu ajutorul dvs..
Avem nevoie să DISTRIBUIŢI postul nostru şi să vă rugaţi pentru noi. Tot timpul de când am fost adoptate, ne-am întrebat de unde provenim, cine este familia noastră, ce mănâncă şi cu ce se ocupă în fiecare zi. Ne întrebăm cum îşi petrec zilele de naştere şi sărbătorile; şi avem atât de multe întrebări fără răspuns”, este mesajul transmis de Lucica.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*