Două persoane au fost salvate, contracronometru, de pompierii militari teleormăneni

în Actualitate

pompieri2 pompieriDoi bărbați, care au rămas înzăpeziți cu atoturismul pe DJ 504, la limita cu județul Giurgiu, au fost salvați de pompierii militari teleormăneni, care au intervenit cu o autoșenilată și o autospecială de transport victime multiple.
Cele două persoane au fost preluate de către salvatori cu ajutorul autoșenilatei și au fost aduse în siguranță până la intrarea în municipiul Alexandria, de unde au fost preluate de rude cu un autoturism.

Intervenția a fost contracronometru și a fost coordonată de inspectorul-șef al ISU Teleorman, colonel Marius Stancu.

 

2 Comments

  1. Acum ar trebui să se știe și cine au fost indivizii care au intrat pe viscol și ninsoare pe un drum care, în mod normal, nu e folosit de nimeni. Se știe că portiunea din DJ 504 de la Cernetu la limita judeţului Giurgiu abia în ultimul an a intrat în reabilitare, nefiind asfaltata. De asemenea, și continuarea în Giurgiu pâna la Putineiu este tot neasfaltată. Să știe și contribuabilul dacă acei „temerari” sunt localnici sau persoane străine păcălite de GPS, se mai întâmplă ca tehnologia să ruteze pe cel mai scurt drum. Dacă este vorba doar de un teribilism ar trebui imputat costul salvării celor care au sfidat orice normă de bun simţ aventurându-se pe un drum impracticabil chiar și pe vreme bună.

    • S-a întâmplat de multe ori și pe 506 A! In Cele mai multe din cazuri este vina GPS-lui, dar vina principala e la noi ca plătim niște bani aiurea , ptr drumuri proaste sau inexistente!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*