liberinteleorman.ro

Două licee din județul Teleorman, rată de promovare zero la examenul de Bacalaureat

Două licee din județul Teleorman, Liceul Teoretic Olteni și Liceul Tehnologic Drăgănești-Vlașca, au înregistrat rată de promovare zero la examenul de bacalaureat.

La Liceul Teoretic Olteni, din cei 21 de absolvenți înscriși la examenul de bacalaureat, doar 18 s-au prezentat efectiv la acesta. Cu toate acestea, rezultatele obținute nu au fost suficiente pentru a obține media de trecere. Niciunul dintre cei 18 candidați nu a reușit să obțină media necesară pentru promovare.

Situația este similară și la Liceul Tehnologic Drăgănești-Vlașca, unde doi dintre cei 26 de absolvenți înscriși la examen au obținut unele medii peste 5, dar mai mici de 6 per total. Șase candidați nu s-au prezentat la examen, iar cei 18 rămași au obținut medii mai mici de 5, nefiind astfel eligibili pentru promovare.

La Liceul Tehnologic „Sfântul Haralambie” din Turnu Măgurele au reuşit să ia examenul de bacalaureat doar doi absolvenţi din totalul de 21 de înscrişi, şase dintre aceştia alegând să nu se prezinte la probele de examen. De asemenea, la Liceul tehnologic „General David Praporgescu” Turnu Măgurele doar un absolvent a trecut examenul de bacalaureat cu media 6,43.

Rezultatele de la Bac 2023 în județul Teleorman au fost afișate la ora 12.00 la avizierul școlii în care s-a dat examenul, pe pagina edu.ro – în secțiunea Rezultate Bacalaureat 2023 – și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Teleorman.

Rezultatele la Bac 2023 în Teleorman sunt anonimizate din 2020 pentru a respecta directivele europene de protecție a datelor cu caracter personal. Fiecare candidat a primit un cod unic pe baza căruia va putea să verifice notele pe care le-a obținut la examen.

Rezultate Bac 2023. Topul pe judeţe

Judeţele fruntaşe la rata de promovare sunt Brăila cu 87,3%, Cluj cu 87,2%, Iaşi cu 85,2%, Braşov cu 84,8%, Galaţi  cu 84,2%.

Judeţele codaşe sunt: Ilfov cu 54,9%, Harghita  cu 63,7%, Călăraşi cu 64%, Teleorman cu 64,9%, Giurgiu cu 65,3 %.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Bacalaureat 2023: Un elev din Teleorman a obținut media maximă – 10

Următorul articol

„Harta Spăgii din Spitale” pe iunie – Teleorman, în top pentru a doua lună consecutiv

Cele mai recente articole de Actualitate