liberinteleorman.ro

Dosarul Tel Drum a rămas la judecătoarea apropiată familiei Dragnea

Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea DNA de strămutare a procesului Tel Drum de la Tribunalului Teleorman, în cadrul căruia procurorii solicită redeschiderea bucăţii din dosar, legătura privind asocierea cu Euroconstruct, afacerea oamenilor lui Dragnea cu cei ai lui Băsescu-Udrea.

Așadar, dosarul TelDrum în care fostul lider PSD (actual pușcăriaș) este pus sub acuzare pentru cinci infracțiuni, două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și una de constituire de grup infracțional organizat, cu un prejudiciu total estimat la 27 de milioane de euro, rămâne la Teleorman.

Judecarea a fost amânată pentru data de 17 septembrie 2019 și va fi făcută de judecătoarea Emilia Enescu, fosta preşedintă a Judecătoriei Turnu Măgurele și apropată lui Dragnea jr., care va decide dacă este sau nu cazul să redeschidă cercetările unei părți din dosarul Tel Drum.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

3 Comments

  1. Parca se judeca activitatea lui Fidel Castro. 1000 de ani de investigati sa mearga in curte cu un dosar care probabil are o baza, dar e facut de analfabeti care si au platit diplomele.

    L au prins pe omu asta cu ocaua mica. Ok. Toata tara vrea sa l vada inchis pt 1000 de ani daca e vinovat. Daca e vinovat. Daca nu inchide dosarul lui mos craciun si cauta alte fapte pe care le poti dovedi.

    Numa prosti a la Africa. Valize gasite pe camp. Acuzatii fara baza

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Teleormăneanul Leo Băcică și-a făcut debutul regizoral la Teatro Technis din Londra

Următorul articol

Horațiu Mălăele a primit distincția de cetățean de onoare al comunei teleormănene în care s-a turnat pelicula „Moromeții 2”

Cele mai recente articole de Actualitate