liberinteleorman.ro

DOSAR PENAL pentru zădărnicirea combaterii bolilor, la Spitalul Județean Teleorman

29 martie 2020

Procurorii din Teleorman au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu pe numele mai multor funcționari ai Spitalului de Urgență Alexandria.

Conform unui comunicat de presă, astăzi, organele de Poliție din cadrul IPJ Teleorman, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și zădărnicirea combaterii bolilor, dosarul fiind înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

În actul de sesizare s-a reținut că, în perioada 28-29 martie, cu ocazia acordării îngrijirilor medicale unei paciente din comuna Țigănești, județul Teleorman, confirmată ca fiind infectată cu coronavirus, funcționari publici din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alexandria nu au luat toate măsurile legale pentru a împiedica răspândirea acestui virus, fiind pusă în pericol sănătatea altor persoane – pacienți și cadre medicale.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Teleorman – Primul caz al unor copii duși la Orfelinat după ce părinții au fost depistați cu coronavirus

Următorul articol

Deputatul de Teleorman Mara Calista a pledat pentru proiectul zile libere pentru părinți

Cele mai recente articole de Actualitate