liberinteleorman.ro

Doru M. Ivanov vine la Berăria lui Nae

4 mai 2016

Monica Vasilescu

stand upDoru M. Ivanov, un stand up comedian care glumește la Radio 21 și Prima TV, vine la Berăria lui Nae cu show-ul ”Îmi cer scuze că nu-mi cer scuze”, un enunț contradictoriu pe care îl vom desluși în reprezentația sa, sperăm, cu haz. Spectacolul va avea loc în data de 12 mai, începând cu ora 21.00, iar prețul biletului va însuma 20 lei.

Celor care nu au auzit de Doru M. Ivanov le spunem că el nu este doar comediant, ci și scenarist și jurnalist. A colaborat cu Academia Cațavencu și cu un alt cotidian central, timp de un an. De o vreme se dedică spectacolelor de comedie, acestea devenind singura ocupație și sursă de venit, după cum spune. A avut peste 1500 de apariții live alături de trupa de stand-up comedy și parodii – Spitalu’ 9 și individual.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Municipiul Alexandria este văduvit de campioni la șah…

Următorul articol

Nicu Covaci, spectacol extraordinar la Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitate