Doru Coliu a devenit președintele PMP Teleorman: ”O să fac o organizație cu mână de fier”

în Actualitatea politică

Partidul lui Băsescu are un nou președinte la Teleorman. Locul lui Adrian Florescu a fost luat de Doru Coliu, deputat în Parlamentul României, care va asigura, pentru moment, interimatul la conducerea organizației județene a partidului.

”Am plăcerea și onoarea să vă anunț că am fost numit președinte interimar al organizației PMP Teleorman. De-a lungul timpului, județul Teleorman și-a câștigat renumele de fief al PSD-ului, o zonă roșie pe harta României, locul în care edilii și tot ceea ce reprezenta autoritate de stat răspundea la comanda lui Liviu Dragnea!
Sunt doar câteva dintre auspiciile sub care am fost numit președintele PMP-Teleorman, o provocare pe care am primit-o de curând cu satisfacție!
Cunosc potențialul oamenilor de aici, știu ce trebuie făcut pentru ca nivelul de viață al teleormănenilor să fie ameliorat și cred cu tărie că oamenii din zonă îmi vor fi alături!
Fără promisiuni deșarte, fără găleți, fără uleiul și zahărul de prin campaniile electorale, fără minciuni, Teleorman, acest județ cu o istorie românească pentru mulți necunoscută, poate deveni unul din nestematele României!
Personal, mă voi angaja în această luptă cu toată responsabilitatea, convins fiind că PMP va străluci în curând pe aceste plaiuri cu o istorie politică nedemnă pentru acești oameni minunați”, a scris Doru Coliu pe Facebook, după ședința Consiliului Executiv Național al PMP în care a fost numit președinte interimar.

Doru Petrişor Coliu a fost ales deputat în Circumscripţia electorală nr. 43 – Diaspora în anul 2016, are 44 de ani și își dorește să facă o organizație ”cu mână de fier” care să ducă o luptă egală cu puterea locului care a menținut județul în totală subdezvoltare.

Noul președinte al PMP Teleorman va susține o conferință de presă săptămâna viitoare în care va anunța planurile sale pentru formațiunea pe care o va conduce și pentru județul care nu a văzut în ultimele decenii alte culori politice în afară de roșu.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*