liberinteleorman.ro

Dorina Ciobanu s-a retras! Directoratul Spitalului Județean Teleorman scos, din nou, la concurs

7 aprilie 2016

Monica Vasilescu

dorina ciobanuConsiliul Județean Teleorman, instituția care are în ”custodie” Spitalul Județean Teleorman, a organizat concurs pentru ocuparea postului de director, întrucât mandatul directorului Valentin Filip expiră și el nu mai poate concura, conform legii.Singurul candidat care s-a înscris la concurs a fost Dorina Ciobanu, o doamnă care a fost declarată admisă la selecția dosarelor. Ea ar fi trebuit să susţină şi cea de-a doua probă, cea a testului scris, pentru a deveni manager al celei mai importante unități spitalicești din Teleorman, numai că în ziua examenului nu s-a prezentat la concurs, după cum a confirmat președintele CJ Teleorman, Adrian Gâdea.

Nu ştim ce a făcut-o pe Dorina Ciobanu să se retragă din cursă, imediat după ce a trecut de prima probă, dar putem intui faptul că aceasta a fost ţinută în loc de faptul că asupra sa planează controversa unei cercetări pentru abuz în serviciu, de pe vremea când a fost manager la Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitatea Balaci. Dorina Ciobanu a fost cercetată pentru sâvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals, după cum scria presa vremii. Acuzele se refereau la faptul că ar fi încredinţat unele lucrări de reparaţii şi reabilitare, fără licitaţie, iar fondurile pentru respectivele investiţii ar fi fost dirijate de la alte capitole bugetare.

De este aşa ori ba, rămâne de văzut, cert este că, fără voia sa, Consiliul Judeţean Teleorman este nevoit să organizeze un alt concurs pentru ocuparea primei funcţii de la spitalul mare.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Bursa generala a locurilor de munca

Următorul articol

Caz umanitar. Să-l ajutăm pe nea’ Ion să trăiască!

Cele mai recente articole de Actualitate