liberinteleorman.ro

Domnule deputat, sunteți un fariseu brevetat

Monica Vasilescu

cineNăscut din spuma îmbârligării politice din urmă cu trei ani, deputatul ăsta ne arată tot mai des că este un netot. Am acceptat caracterul de om parvenit din dotarea-i, am ignorat ”puțindocții” cărora le-a dat un birou în care să se ascundă, chiar și cracii dezveliți ai unora dintre doamnele din autobuzele statului (să nu-ți stea inima în loc, nu dezvăluim că te plimbi cu rata din când în când, fiindcă nu e treaba noastră). Cât facem să o acceptăm și pe femeia cu mustață la altă instituție…

Nu admitem, însă, fala cu divinitatea. Nu știm dacă vă consiliază cineva sau dacă ați hotărât din capul dumneavoastră să fiți mare creștin în ochii lumii, dar a fi prieten cu Dumnezeu este o chestiune mai grea decât carnea de porc, domnule de(r/p)utat. Probabil, nici nu realizați enormitatea greșelii pe care o faceți fiind fariseu notoriu. Nu încurcați spiritualitatea cu politica. S-ar putea să dați de Satana. Credinţa e în noi, nu pe Facebook. Iar Doamne-Doamne ne ştie inima, faptele şi căinţa. Mai ales pe ale Măriei voastre – fariseul.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Sunt ales… dar mă (t)ratez! – Ion Petre a găsit la Consiliul Judeţean liniştea din pădure

Următorul articol

Mugurașii de Teleorman au câștigat trofeul Concursului Național ”Dialogul Artelor”, secțiunea dans popular

Cele mai recente articole de Actualitate