liberinteleorman.ro

Doliu în PSD Teleorman: A murit un fost primar

7 ianuarie 2023

Partidul Social Democrat Teleorman este în doliu după ce un fost primar a murit. Tiu Nicolae, fost primar al comunei Trivalea Moșteni, s-a stins din viață sâmbătă. El a fost primar în perioada iunie 2008 – iunie 2012.

Mandatul lui Tiu Nicolae a fost validat la data de 17.06.2008, însă, Agenția Națională de Integritate l-a declarat incompatibil începând cu data de 18.05.2009, ca urmare a exercitării de către soția acestuia, Tiu Valentina, a funcției de referent în cadrul Compartimentului Juridic, Asistență Socială, Stare Civilă, Culturală în cadrul Primăriei Comunei Trivalea Moșteni (compartiment aflat în subordinea directă a primarului), încălcând, astfel, dispoziţiile art. 95, alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, cu modificările şi completările ulterioare.

Anunțul decesului său a fost făcut de primărie: „S-a stins din viață Tiu Nicolae, fost primar al comunei Trivalea Moşteni. Sincere condoleanțe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească în pace”.

În afară de perioada politică, Tiu Nicolae a fost profesor de chimie și de fizică, iar cei care i-au fost elevi spun că era unul dintre cei mai buni dascăli.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Președinte de cooperativă agricolă, judecat pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene

Următorul articol

Ce ar urmări de fapt OMV la Complexul Energetic Oltenia. Acuzațiile dure ale unui lider sindical

Cele mai recente articole de Politică