Doliu în PSD Teleorman: A murit un fost primar

în Politică/Utile

Partidul Social Democrat Teleorman este în doliu după ce un fost primar a murit. Tiu Nicolae, fost primar al comunei Trivalea Moșteni, s-a stins din viață sâmbătă. El a fost primar în perioada iunie 2008 – iunie 2012.

Mandatul lui Tiu Nicolae a fost validat la data de 17.06.2008, însă, Agenția Națională de Integritate l-a declarat incompatibil începând cu data de 18.05.2009, ca urmare a exercitării de către soția acestuia, Tiu Valentina, a funcției de referent în cadrul Compartimentului Juridic, Asistență Socială, Stare Civilă, Culturală în cadrul Primăriei Comunei Trivalea Moșteni (compartiment aflat în subordinea directă a primarului), încălcând, astfel, dispoziţiile art. 95, alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, cu modificările şi completările ulterioare.

Anunțul decesului său a fost făcut de primărie: „S-a stins din viață Tiu Nicolae, fost primar al comunei Trivalea Moşteni. Sincere condoleanțe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească în pace”.

În afară de perioada politică, Tiu Nicolae a fost profesor de chimie și de fizică, iar cei care i-au fost elevi spun că era unul dintre cei mai buni dascăli.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*