Dolce Pannino – Lansare de întreprindere socială

în Actualitate

AFIS - Dolce Panino-page-001Alexandrenii sunt așteptați miercuri, 30 decembrie, ora 11:00, la Hotel Red Confort să asiste la evenimentul de lansare a întreprinderii sociale Dolce Paninno. Acolo, ei vor avea ocazia să ia parte la conferința de lansare a întreprinderii, vor avea oportunitatea de a învăța pașii necesari înființării unei afaceri sociale și vor putea interacționa cu experți în domeniu la pauza de cafea și gustări. De asemenea, participanții vor putea discuta cu fondatorii proiectului despre oportunități de angajare. Intrarea la eveniment este liberă, iar masa, cafelele și materialele de conferință (pixuri, mape și carnețelele) sunt asigurare de organizatori.

Dolce Paninno au selectat ingrediente de cea mai bună calitate, 100% naturale, din care rezultă cea mai dulce și mai savuroasă răsplată pentru diminețile consumatorilor. Începe-ți ziua cu arome fine, ca să ai zâmbetul pe buze!

Fiind o întreprindere socială, Dolce Paninno are obligatia de a reinvesti 90% din profit in activitati sociale si de a angaja 50% din personal din randul grupurilor vulnerabile pe parcursul a 3 ani de la înființare.

Programul evenimentului va fi următorul:

  • Prezentare general proiect POSDRU
  • Prezentare Asociația Centru de Cercetare Pentru Dezvoltare Durabilă
  • Prezentare Dolce Paninno
  • Panel de discuție între public și administratorii și angajații Dolce Paninno

Titlul proiectului: “iSES- incluziune pe piața muncii prin structure de economie socială”.

Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Axa prioritară nr. 6: “Promovarea incluziunii sociale”

Domeniul major de intervenție nr. 6.1: “Dezvoltarea economiei sociale”.

 

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*