liberinteleorman.ro

Doi tineri au murit în accident rutier pe E70

14 martie 2017

Monica Vasilescu

În după-amiaza acestei zile, pe DE70, între localitățile Buzescu și Plosca, a avut loc un grav accident de circulație. Un autoturism marca BMV, condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, a intrat pe contrasens în încercarea de a depăși o autoutilitară, dar viteza prea mare nu i-a permis să efectueze manevra și nu a putut evita impactul. Cele două persoane încarcerate au decedat, cu toate că personalul medical al SAJ și SMURD au efectuat manevre de resuscitare timp de mai multe minute. Conform datelor primite de la ISU Teleorman, bărbatul aflat la volan a decedat la spital, iar femeia (22 ani) aflată pe scaunul din drapta a murit la fața locului. Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări. La intervenție au luat parte ASAS, 1 mașină Descarcerare, 1 SMURD, o ambulanță SAJ, 11 subofițeri de la ISU Teleorman.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Dorian Furtună: “Ar trebui să testăm psihologic, implicit psihiatric, candidaţii la funcţii de conducere în stat”

Următorul articol

Autorul Paul C. Șchiopu a scos de sub tipar cartea „Agricultura și industria alimentară la sfârșitul secolului XX și începutul secolului XXI, în județul Teleorman”

Cele mai recente articole de Actualitate