liberinteleorman.ro

Doi teleormăneni, conducători ai PSD. Viorica Dăncilă a devenit președintele femeilor social-democrate

4 octombrie 2015

Monica Vasilescu

viorica dancila

Teleormanul are, în momentul de față, doi reprezentanți în fruntea Partidului Social Democrat. Viorica Dăncilă a fost aleasă să conducă organizația națională a femeilor social-democrate, după o perioadă în care a asigurat interimatul, în timp ce Liviu Dragnea pregătește terenul pentru a deveni și el șef cu acte-n regulă.

Femeile social-democrate din toată țara i-au încredințat, astăzi, la Teatrul de Operetă și Musical ”Ion Dacian” din București, europarlamentarului Viorica Dăncilă, misiunea de a le reprezenta la nivel național. Ea a fost singurul candidat la funcția de președinte al Organizației Femeilor Social Democrate și a primit vot unanim. La eveniment s-au aflat și 22 de delegate din Teleorman, în frunte cu președintele organizației de femei a PSD-ului județean, Tatiana Sandu. Aceasta, alături de Viorica Dăncilă-europarlamentar, Cristiana Neicu-consilier județean, Florica Bărbulescu-primar Uda Clocociov, Ioana Magereanu-primar Ștorobăneasa, Iuliana Valentina Vișan-viceprimar Zimnicea și Violeta Gâdea-viceprimar Segarcea Vale au fost desemnate componente ale Consiliului Național al OFSD.

”Este pentru mine o mare responsabilitate, o mare onoare, dar, așa cum le știu eu pe social-democrate, vor da dovadă de implicare. Știm toate că femeile sunt dintotdeauna implicate și pun suflet în ceea ce fac, indiferent de domeniul în care activează”, a declarat Viorica Dăncilă la final.

Prezent la eveniment, președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, căruia femeile social-democrate i-au arătat susținerea privind candidatura la șefia partidului, a spus despre noul conducător al pesedistelor că este o alegere bună. ”Pot spune că pe Viorica am ajutat-o să intre în politică. Ea a promovat în politică și a căpătat experiență într-un mod sănătos, nu arzând etape. Cred că este o alegere bună să fie președinte, în acest moment, al organizației de femei și cred că va putea să ducă mai departe toate proiectele Rovanei Plumb.”

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Lucian Ghindă, teleormăneanul care reinventează performanţa în domeniul I.T. – “Nu îmi place să descopăr că pe măsură ce trece un an sunt în același punct ca la începutul lui”

Următorul articol

Liviu Dragnea: ”Nițulescu este un infractor care, în continuare, circulă liber”

Cele mai recente articole de Actualitate