liberinteleorman.ro

Valentin Filip nu va mai fi director la spital

13 martie 2016

Monica Vasilescu

spitalul3Chirurgul Valentin Filip este unul dintre cei mai buni medici ai Spitalului Județean de Urgență din Alexandria. De câțiva ani, el ocupă și funcția de director al unității spitalicești, la care urmează să renunțe ca urmare a terminării mandatului.

În acest sens, Consiliul Județean Teleorman, instituția tutelară, organizează concurs pentru ocuparea primului post din spital, la care sunt așteptați să participe cei care îndeplinesc toate condițiile prevăzute în anunțul publicat pe site-ul Consiliului Județean Teleorman. Concursul va avea loc la sediul Spitalului Județean de Urgență Alexandria, în perioada 28-31 martie 2016.

Revenind la cel care a reușit să devină unul dintre doctorii de referință din Teleorman – Valentin Filip nu va sta departe de mediul în care a trăit o viață întreagă, pentru că, potrivit informațiilor noastre, el își va exercita în continuare profesia de medic.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Eu pe cine votez? – Dumitru Goldbach vrea medalia de aur la alegerile pentru Primăria Alexandria

Următorul articol

Practici coreene în Teleorman. Dragnea își transformă șoferii în oameni de afaceri

Cele mai recente articole de Actualitate