liberinteleorman.ro

Directorul porcilor lui Valentin Dragnea, condamnat la 7 ani de închisoare pentru evaziune fiscală!

14 februarie 2019

Carmen Dumitrescu

Directorul firmei Romcip Salcia, deținută de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, a fost condamnat de Tribunalul București la 7 ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Omul de încredere al fiului de baron trebuie să plătească, în solidar cu societatea comercială, despăgubiri de aproape un milion de lei. Decizia nu este, însă, definitivă.

Și administratorul aceleiași firme, Ilie Dragne, este acuzat într-un dosar separat de folosirea cu rea-credință a bunurilor societății în propriul interes. Nu de alta, dar abilitatea de a fura este partea esențială a examenului pe care îl dau oamenii ăștia pentru a lucra în subordinea lui Dragnea și a familiei lui.

Potrivit procurorilor care au investigat cazul, se pare că Dumitru Mişu, în calitate de director general al societății Romcip, a dispus înregistrarea în contabilitatea societăţii a unor cheltuieli fictive, reprezentând achiziţii nereale de prestări servicii/execuţie lucrări, în baza unei facturi fiscale emisă în numele unei societăţi comerciale, în valoare totală de 3.082.045 lei, prejudiciind astfel bugetul de stat cu suma de 596.525 lei (echivalentul a 134.213 euro), reprezentând TVA dedusă nelegal.

Totul se întâmpla în luna februarie a anului 2014.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Președintele Consiliului Județean Telorman o atacă pe Kovesi… analfabet

Următorul articol

La PNL s-a discutat, șoptit, excluderea lui Mara din partid

Cele mai recente articole de Actualitatea politică