liberinteleorman.ro

DGASPC rămâne în continuare fără director

30 martie 2015
Advertisement

mascati DGASP (2)Carmen Dumitrescu

După ridicarea Floarei Alesu de către autorităţi, pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman au început vremuri confuze. O perioadă, legea în cadrul instituţiei a fost făcută de Rodica Miloş, care a ocupat ani la rândul funcţia de director economic al instituţiei. Ulterior, aceasta şi-a dat demisia, pe fondul unor motive personale, interimatul ei fiind preluat de fostul director adjunct al Direcţiei, în speţă Olguţa Şefu. Din motive pe care cu greu le putem elucida, constatăm că la DGASPC Teleorman, nimeni nu mai vrea să fie director, deşi în alte condiţii, competiţia ar fi fost acerbă.

În mod şi mai straniu, în şedinţa Consiliului Judeţean Teleorman, care a avut loc la finalul săptămânii trecute, subiectul directoratului de la DGASPC a revenit în discuţie, pentru că s-a organizat un concurs de ocupare a celui mai important post din instituţie, însă singurul candidat înscris nu s-a prezent la evaluare. Potrivit lui Adrian Gâdea, situaţia nu e tocmai liniştitoare, în contextul în care DGASPC Teleorman este o instituţie importantă din subordinea CJT şi e necesar ca acolo lucrurile să se liniştească, după descinderile DNA din vara anului precedent: “Da, noi am vrea să rezolvăm cât mai repede situaţia de acolo, fiind o instituţie publică de mare importanţă. S-a organizat concurs, la care s-a înscris Olguţa Şefu, însă în ziua examenului nu s-a mai prezentat. Evident, acum suntem nevoiţi să reluăm întreaga procedură şi, probabil, se va organiza un alt concurs de ocupare a respectivului post peste aproximativ o lună şi jumătate”

Contactată telefonic pentru a-şi justifica absenţa de la concurs, Olguţa Şefu a indicat existenţa unor probleme de natură personală. Aşteptăm cu interes data următorului concurs, pentru a vedea cine se va înscrie şi cine va prelua atribuţiile depline ale funcţiei de director al DGASPC Teleorman pentru următorii ani.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Consilierii Opoziţiei o dau din “anacronism” în “manele”

Următorul articol

Ce-i lipsea Alexandriei… rețea publică de WI-FI

Cele mai recente articole de Actualitatea politică