Deținutul Liviu Dragnea se plânge, din nou, judecătorilor

în Actualitatea politică/Justitie

Fostul președinte al Camerei Deputaților, fostul șef al PSD, pușcăriaș în momentul de față – Liviu Dragnea a deschis în iulie 2019 un nou proces la Curtea de Apel București.

Deținutul de drept comun, care execută o sentință de 3 ani si 6 luni de închisoare în dosarul Angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, caută împreună cu avocații săi moduri de scăpa de închisoare. El cere judecatorilor anularea unei rezoluții a Inspecției Judiciare, prin care una dintre plângerile făcute împotriva procurorului DNA, Alexandra Lăncrănjan, care-l anchetează în dosarul Tel Drum, a fost închisă. Inspecția Judiciară a clasat plângerea sa pe 24 iunie 2019.

Ca atare, din spatele gratiilor, Liviu Dragnea a pregătit o acțiune în instanță împotriva Inspecției Judiciare, iar solicitarea sa a fost înregistrată de Secția de Contencios Administrativ a Curții de Apel București și a primit termen pe data de 6 noiembrie, conform portalului instanței: http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000375298&id_inst=2

2 Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*