liberinteleorman.ro

Deținutul Liviu Dragnea se plânge, din nou, judecătorilor

11 septembrie 2019

Fostul președinte al Camerei Deputaților, fostul șef al PSD, pușcăriaș în momentul de față – Liviu Dragnea a deschis în iulie 2019 un nou proces la Curtea de Apel București.

Deținutul de drept comun, care execută o sentință de 3 ani si 6 luni de închisoare în dosarul Angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, caută împreună cu avocații săi moduri de scăpa de închisoare. El cere judecatorilor anularea unei rezoluții a Inspecției Judiciare, prin care una dintre plângerile făcute împotriva procurorului DNA, Alexandra Lăncrănjan, care-l anchetează în dosarul Tel Drum, a fost închisă. Inspecția Judiciară a clasat plângerea sa pe 24 iunie 2019.

Ca atare, din spatele gratiilor, Liviu Dragnea a pregătit o acțiune în instanță împotriva Inspecției Judiciare, iar solicitarea sa a fost înregistrată de Secția de Contencios Administrativ a Curții de Apel București și a primit termen pe data de 6 noiembrie, conform portalului instanței: http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000375298&id_inst=2

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

În dialog cu Dacian Cioloș: “Tema aceasta foarte exploatată a străinului care ne fură țara rezonează cu frica moștenită din comunism ”

Următorul articol

Liberalul Adrian Savu s-a jucat cu deșeurile periculoase și a fost un pic reținut

Cele mai recente articole de Actualitatea politică