liberinteleorman.ro

Detalii șocante în cazul minorei agresată sexual în ambulanța pe care o solicitase de urgență

2 februarie 2023

O fată din Teleorman, în vârstă de 17 ani, a fost agresată sexual în autospeciala Serviciului Județean de Ambulanță pe care o chemase, la 112, pentru că s-a simțit rău.

Tânăra, din localitatea Pietroșani, a acuzat dureri în tot corpul și simptome de răceală, însă asistentul care a venit la solicitare a dezbrăcat-o și a acționat în alte scopuri decât cele medicale. Cadrul medical, un bărbat de peste 50 de ani, i-a adresat acesteia întrebări care nu aveau legătură cu simptomele fetei. Acesta a întrebat-o dacă o doare când face sex, cum face sex, dacă îi place că penisul să se miște mai tare sau mai încet în vagin când întreține relații sexuale și a filmat-o. Ambulanțierul neagă acuzațiile și spune că a aplicat protocolul.

Mama fetei a depus plângere la poliție.

Precizările IPJ Teleorman

La data de 27 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției nr.12 Poliție Rurală Zimnicea au fost sesizați de către o femeie din comuna Pietroșani, județul Teleorman, cu privire la faptul că în noaptea de 25 /26 ianuarie, fiica sa în vârstă de 17 ani, ar fi primit îngrijiri medicale de la un echipaj al unei ambulanțe Teleorman, neconforme cu simptomele declarate.

În fapt,mama minorei a sesizat că, asistentul medical sosit la fața locului nu ar fi procedat corespunzător la acordarea de îngrijiri medicale conform simptomelor și ar fi dezbrăcat minora în vârstă de 17 ani.

În cauză polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Percheziții în Teleorman: evaziune fiscală în formă continuată și agravată

Următorul articol

Violență într-o școală din Roșiori: Două eleve s-au bătut – Una dintre fete a ajuns la spital

Cele mai recente articole de Politie