liberinteleorman.ro

Detalii cutremurătoare după dubla crimă: Adolescenta de 16 ani, ucisă alături de iubitul ei, era însărcinată

27 octombrie 2022

Apar noi detalii cutremurătoare după dubla crimă din Teleorman care a venit la puțin timp după o tragedie asemănătoare. Mama adolescentei în vârstă de 16, ucisă alături de iubitul său (18 ani), într-un sat din Teleorman, a dezvăluit că fiica ei ar fi fost însărcinată.

„Fata îi trimisese la o prietenă de-a ei, făcuse testul acasă în baie și aseară am primit că ea ar fi fost gravidă. Totuși, nu mi-a dat simptome”, a spus mama fetei.

Mama a povestit că și-a lăsat fata să plece într-o altă localitate cu iubitul ei, timp de două zile.

Cei doi tineri au fost găsiți morți într-un imobil din satul Văcărești. Ei ar fi fost uciși în locuința acestora și transportați apoi într-o casă nelocuită, de către un bărbat în vârstă de 24 de ani.

Fratele băiatului de 18 ani a anunţat Poliţia cu privire la dispariţia celor doi.

„În ziua de 25 octombrie, un cetăţean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 , faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani şi concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliaţi în judeţul Olt, au dispărut din locuinţa comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele”, precizează reprezentanţii IPJ Teleorman.

Suspectul a fost arestat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Trafic rutier îngreunat pe strada Dunării începând de luni

Următorul articol

Rețeta lui Florea Dascălu de la CNAIR: Contracte de la nașu pentru finu

Cele mai recente articole de Actualitate

Don't Miss