liberinteleorman.ro

Deși suntem la sfârșit de octombrie, parcarea la restaurantul lui Tăbăcitu e tot gratuită!

22 octombrie 2018

Carmen Dumitrescu

Sistemul de taxare a parcărilor în Alexandria a constituit încă de la început un subiect controversat. El a ridicat numeroase probleme pentru populație și a determinat scumpirea vieții în Alexandria, prin taxarea unor locuri de parcare ce există în mod gratuit dintotdeauna. Nu le-a construit actuala administrație, ca să ceară bani pentru ele.

Dar, chiar și așa, oamenii și-au însușit noile reguli și au acceptat faptul că trebuie să plătească și când așteaptă copilul de la școală, și când consumă un suc la restaurant. Pentru că parcometrele sunt amplasate acum în fața majorității restaurantelor din Alexandria. Excepție face chiar restaurantul administratorului public al Alexandriei, Ștefan Tăbăcitu, care, fiind un fel de Dumnezeu și acasă, și la primărie, face reguli în interesul personal. Desigur, facem și precizarea corectă că restaurantul nu este trecut pe numele lui Ștefan Tăbăcitu, însă întreaga sa familie administrează afacerea cu succes.

Iar numărul clienților e în creștere la restaurantul familiei Tăbăcitu, mai ales de când acolo nu se plătește parcarea. În momentul în care au apărut primele vociferări pe această temă, administratorul s-a apărat și a spus că vor fi montate parcometre și la el la restaurant, dar abia din luna septembrie. Am așteptat răbdători să treacă luna septembrie pentru a constata bunul simț al celui care își face curățenie pe terasă cu utilajele Administrației Domeniului Public. Dar iată că suntem la finalul lunii octombrie și la restaurantul lui Ștefan Tăbăcitu parcarea e tot gratuită. Așteptăm 1 ianuarie, domnule Tăbăcitu? Ca să începeți și dumneavoastră anul în stare de perfectă moralitate?

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primăria Alexandria prelungește linia de creditare pentru reabilitarea cartierelor I-uri și F-uri

Următorul articol

Noul film Moromeții va putea fi văzut și la Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitatea politică