liberinteleorman.ro

Deputat Ică Calotă: „Promovăm și susținem proiectele de investiții care aduc un plus în viața fiecărui teleormănean”

3 martie 2021
Advertisement

Legea bugetului de stat 2021 a trecut de votul plenului reunit al Parlamentului. Deputatul Florică Ică Calotă a votat bugetul și consideră că proiectele de investiții vor aduce dezvoltare care se va face simțită și în Teleorman.

„La votul din 2 martie, acordat în plenul reunit al legislativului pentru legile bugetului de stat și bugetului asigurărilor sociale pentru anul 2021, am demonstrat că guvernarea funcționează pe o coaliție politică de dreapta solidă și hotărâtă să contribuie la dezvoltarea României.

Legea Bugetului de Stat pe acest an are ca principal obiectiv asumat de coaliția PNL, USR-PLUS și UDMR, relansarea economică, prin creșterea volumului de investiții publice, respectiv absorbția mai mare de fonduri europene, și adoptarea cât mai rapidă a Planului Național de Relansare și Rezilientă. Este un buget construit cu responsabilitate, pe baza rigorilor stabilite de Tratatul UE, astfel încât să putem respecta toate țintele de deficit care au fost negociate cu partenerii noștri din UE. Avem acum un buget axat pe investiții și pe dezvoltare, nu pe promisiuni și măsuri populiste care să adâncească deficitul bugetar și să prelungească perioada de austeritate.

Dacă anul trecut, pe fondul crizei economice de la nivel global, provocată de pandemie, am demonstrat că printr-o guvernare responsabilă putem avea creștere economică, anul acesta, prin bugetul de stat adoptat recent, se vor pune bazele relansării economice, se vor echilibra cheltuielile bugetare bugetare și, în mod real, nu artificial, vor crește veniturile populației. O dezvoltare care se va face simțită și în Teleorman, întrucât, noi, parlamentarii liberali teleormăneni, promovăm și susținem proiectele de investiții care aduc un plus în viața fiecărui teleormănean. Cu acest gând de dezvoltare a județului, prin investiții publice, am votat cele două legi importante adoptate în plenul reunit”, a transmis deputatul PNL Teleorman – Florică Ică Calotă.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Trei cazuri de covid la Inspectoratul Școlar Teleorman! Instituția a fost închisă

Următorul articol

Sergiu Iordan a fost numit OFICIAL subprefect al Teleormanului

Cele mai recente articole de Actualitatea politică