liberinteleorman.ro

Demonstrație de judo marca ABC Judo Tradițional Alexandria

25 mai 2018

Monica Vasilescu

Luni, de la ora 16.00, în Pădurea Vedea din Alexandria va avea loc o demonstrație de judo cum rar se organizează pe la noi. ABC Judo Tradițional Alexandria este clubul care va oferi activitatea sportivă, cu scopul de a atrage tinerii către judo și a-i pregăti pentru performanță. ABC Judo, condus de Cătălin Gudei, își propune să educe adolescenții prin judo, un sport al onoarei și al respectului reciproc, un sport care formează caractere și crește încrederea de sine.

Așadar, aceia care doresc să ia contact cu tainele deținute de judo sau cu sportivi ajunși performeri pot participa la acțiunile organizate de conducerea clubului din reședința Teleormanului. Orice tânăr care se ghidează după principiile solide instituite în domeniul artelor marțiale are șansa de a practica sportul originar din Japonia: judo.

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Aur pentru Teleorman la Concursul Internațional Infomatrix 2018!

Următorul articol

Fina primarului Drăgușin o comite din nou: Cristina Teodorescu încalcă statutul funcționarului „pubic”

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.