Demisii în bloc la PNL Videle: 126 membri au părăsit partidul

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

Militaru_LucianȘase membri ai Biroului Politic Local al organizației PNL Videle și-au dat, în această dimineață, demisia din partid, pe fondul nemulțumirilor legate de susținerea unui alt candidat pentru candidatura la primărie. Cei șase au fost urmați de alte 120 de persoane din activul de partid, care și-au retras adeziunile.

”Nu suntem de acord cu susținerea domnului Lucian Militaru pentru un alt candidat. Nu au fost consultați toți membrii BPL. Această metodă este discreționară, îmi aduce aminte de regimul totalitar. Cei șase membri ai PNL Videle și-au dat demisia în bloc. În afară de cei șase din partea PNL vechi, 120 de adeziuni au fost retrase. 120 membri au luat hotărârea de a se retrage din partid, nu au fost de acord cu decizii impuse. Din păcate, domnul Militaru așa consideră să conducă partidul. Nu este vorba de frustrare, ci de o supărare obiectivă, pentru faptul că nu au fost consultați toți membri, doar cei din fostul PDL”, ne-a spus fostul co-președinte al PNL Videle – Adrian Iorga (PNL vechi).

Decizia este fără cale de întoarcere, iar cei care au părăsit partidul spun că nu au de gând să se îndrepte către PSD, fiindcă au cu totul o altă viziune politică.

Cât privește actuala situație din filiala liberalilor din Videle, se pare că în această seară sau mâine va avea loc o ședință pentru a se stabili susținerea față de noul candidat la primăria din localitate, fapt care nu a putut fi confirmat, fiindcă președintele PNL Videle, Lucian Militaru, nu a dorit să ne acorde punctul său de vedere.

2 Comments

  1. Sa vezi demisii la Rosiori de Vede dupa nominalizarea escrocului traseist Fierarescu in fruntea organizatiei si nominalizarea la primarie!La Rosiorii de Vede, liberalismul a fost asasinat de kurwari ca Lisandru, intre cracii coanei Eliza, si de imbecili oportunisti ca vesnicul „perfect”, Zorro, care nu prea mai stie ce koor sa linga!Reprezentativ pentru liberalii rosioreni este Manea-Birlic, alcoolistu sef de la poarta partidului, care a udat toti stalpii de electriccitate ai urbei, dupa sedintele liberaloase.

  2. Dragnea a promovat nulitati doar ptr ca 30 % trebuie sa poarte fuste si paltoane rosii de 1 decembrie si 24 ianuarie si sa faca parada modei prin oras… rusine pentu huzurul afisat pe banii multi de europarlamentar si inalt functionar public castigati nemeritat din banii nostril…acum au tupeul fantastic (tupeu aveau de mult de pe vremea cand nu se inventase pudra la kg sibotoxul la seringa )…unde simt slabiciune se infig ca paduchele !!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*