liberinteleorman.ro

Decizii importante în CJEX al PNL Teleorman: Bitanu’ își da demisia

6 iulie 2015

bitanuCarmen Dumitrescu

În cursul zilei de astăzi,  liberalii teleormăneni au avut oaspeți de la București.  Astfel, la ședința Comitetului Executiv Județean al PNL au fost prezenți Mihai Voicu și Marian Zlotea, care au stabilit împreună cu fruntașii liberali ai Teleormanului detalii legate de viitoarea organizare a organizației județene, dar și strategii politice în vederea alegerilor ce se apropie. La finalul întâlnirii, Marian Zlotea, cel care a și condus formațiunea județeană a PDL Teleorman în urmă cu ceva vreme a declarat că întâlnirea și-a atins obiectivul, dar ne-a făcut și o importantă dezvăluire. Se pare că în ședința Comitetului executiv Județean, Bitanu’ a anunțat că în urma pierderii procesului cu ANI a decis să-și dea demisia din fruntea Primăriei Suhaia. Gestul vrea să fie unul onorabil, în ideea că e mai bine să renunțe singur la funcție decât să-l oblige prefectul de Teleorman s-o facă.

Desigur, potrivit lui Zlotea, nici nu se mai pune problema unei alte candidaturi a lui Cristi Barbu la nivelul județului: „Cristi Barbu a anunțat că își va da demisia de la Suhaia. Este decizia lui și noi o respectăm. Interdicția de a nu mai candida este clară, așadar el va rămâne strict pe partea de organizare, unde nu avem ce să-i reproșăm. Dar el nu va putea candida pentru nicio funcție în 2016, așa că ne așteptăm ca o candidatură pentru Consiliul Județean Teleorman să vină din partea vechiului PNL. De altfel, sondajele pentru desemnarea candidaților vor începe în luna septembrie. Din ce am văzut noi la această întâlnire, este clar că liberalii din Teleorman sunt foarte hotărâți să fie puternici împreună și cred că au șanse reale de a intra într-o competiție echilibrată cu PSD-ul”.

În ceea ce privește partea organizatorică, Zlotea a declarat că organizațiile comunale și orășenești de partid se vor reorganiza, urmând ca ele să fie conduse de un singur președinte, nu de doi, așa cum se întâmplă în prezent. Liderul va fi ales de către membrii fiecărei organizații.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Alexandria lucrului prost făcut…

Următorul articol

42% dintre absolvenții de licee din Teleorman vor avea diplomă de Bacalaureat

Cele mai recente articole de Actualitatea politică