liberinteleorman.ro

Debut perfect pentru CSS Alexandria la turneul final U13

27 mai 2015

Cristi Chiriță

css alexandria baschetCSS Alexandria a plecat ca din pușcă în primul joc din cadrul turneului final U13, câștigând fără emoții partida cu CS Crișul Oradea cu 58-13 (13-0, 20-4, 10-2, 15-7). Antrenorul Mădălin Piperea a folosit toate cele 11 jucătoare înscrise pe foaie, remarcându-se în mod deosebit Bianca Jianu, cu 11 puncte, 7 recuperări și 4 assisturi, Alexandra Florea(10 puncte) și Ana Lăcău, cu 9 puncte. Au mai evoluat Diana Ciocoiu, Alexandra Raicu, Andra Pătrașcu, Andreea Mazilu, Luiza Radu-Măgureanu, Daria Botorogeanu, Alexandra Biet și Andreea Horlea. Marca baschetului juvenil alexăndrean, pressingul agresiv, a fost și în acest meci cartea câștigătoare. În celălalt meci al grupei, CS Universitar Brașov a învins pe CSS CSM Târgoviște cu 73-34! În grupa B, CS Olimpia București a învins pe CSM VSK Miercurea Ciuc, cu 77-47, iar CSS 6 București s-a impus cu 61-29 în fața SCM CSS Craiova! În ziua a-II-a se vor disputa partidele: Grupa A CS Crișul Oradea-CS Univerșitar Brașov(ora 15) CSS CSM Târgoviște-CSS Alexandria(ora 19) Grupa B SCM CSS Craiova-CS Olimpia București(ora 13) CSM VSK Miercurea Ciuc-CSS 6 București.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Poliţistul Marius Nicușor Râcu a scăpat de control judiciar, dar unul dintre frații Rîciu rămâne în arest

Următorul articol

Călmățuiu – comuna cu o școală în paragină, dar cu fotovoltaice și arenă sportivă

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.