Debut cu dreptul pentru Universitatea Alexandria

în Sport

universitatea-alexandriaDuminică, 25.09.2016, pe stadionul Municipal din Alexandria, a avut loc prima etapă din cadrul Ligii I de fotbal feminin în sezonul 2016-2017, echipa locală Universitatea Alexandria primind vizita Universității din Galați.

Meciul a fost dominat de la un capăt la celălalt de echipa gazdă, alexăndrencele reușind să marcheze încă din primele minute ale partidei. Până la pauză, elevele antrenate de Călin Pistolea și-au majorat diferența pe tabela de marcaj, intrând la vestiare cu un avantaj de două goluri. În repriza a doua, jocul a curs într-o singură direcție, scorul devenind 4-0 după 75 de minute. La ultima fază a meciului, apărarea Universității, a fost învinsă în urma unui contraatac al echipei oaspete, scorul final fiind de 4-1, în favoarea reprezentativei teleormănene.

Pentru Universitatea au jucat: Roșu Diana ( Fulgheci Oana 80), Gologan Georgiana ( Geaptar Denisa 75), Dumitrache Oana, Jderu Patricia, Boldeiu Ana, Diță Andreea, Tudorache Cristina, Olaru Andra, Durlă Otilia ( Sima Maria 75), Săvescu Iulia ( Șerban Cristina 80), Chiar Florina ( Necula Silvia 65). Rezerve: Ivan Ștefania. Au marcat: Săvescu Iulia (2), Chiar Florina și Tudorache Cristina.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*