De ziua lor, pompierii sunt alături de cetățeni într-o campanie de informare

în Actualitate

De Ziua Națională a Pompierilor, echipe ale ISU Teleorman s-au aflat printre oameni, într-o campanie de informare referitoare la situațiile de urgență care pot apărea.

„Sărbătorim această frumoasă zi alături de membrii comunității noastre, iar împreună cu voluntarii I.S.U. Teleorman îi informăm atât pe cei mari, cât și pe cei mici cum să se protejeze în cazul producerii unor situații de urgență.

Pentru implicarea, dăruirea, spiritul civic, altruismul și responsabilitatea față de semeni, dorim să le mulțumim tuturor voluntarilor noștri care au fost prezenți astăzi, alături de pompieri, în derularea activităților specifice.

La ceas aniversar le mulțumim cetățenilor pentru încrederea acordată constant și îi asigurăm de faptul că salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman sunt mobilizați permanent pentru a gestiona în mod profesionist și eficient toate evenimentele care pot pune în pericol viața ori bunurile materiale ale semenilor!”, a transmis ISU Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*