liberinteleorman.ro

De Ziua Mondială a Diabetului, la Spitalul Județean Teleorman se testează glicemia gratuit

11 noiembrie 2016

Monica Vasilescu

cabinet-medicalPersoanele disponibile cu sau fără diabet au posibilitatea de a afla cum stau cu glicemia. De Ziua Mondială a Diabetului, cei care doresc pot beneficia de consultanță medicală gratuită, oferită de specialiști în domeniu.

Acțiunea care le oferă oamenilor posibilitatea de a-și testa, fără bani, glicemia vine ca urmare a dorinței de conștientizare a stării de sănătate a populației și va avea loc la Spitalul Județean Teleorman, luni, între orele 07.00-10.00, la ambulatorul de medicină internă, la parter.
Cadrele medicale recomandă ca pacienții să vină la control nemâncați din ziua precedentă, de la ora 19.00. Activitatea organizată de cel mai mare spital din Teleorman își propune să implementeze obiceiul omului de a efectua controale medicale regulate, menite a detecta riscul de diabet zaharat, care, netratat, ar putea agrava starea de sănătate.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Școala Generală ”Mihai Viteazul” din Alexandria, 156 de ani de învățământ de calitate

Următorul articol

Fostul viceprimar de la Videle, Marius Nedelcu, a fost condamnat la Tribunalul Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate