De Sfânta Maria, vlăscenii vor serba Ziua Comunei Drăgănești Vlașca

în Actualitate/Actualitatea politică

Joi, 15 august, localnicii comunei Drăgănești Vlașca sunt așteptați în centrul localității pentru a sărbători Ziua Comunei. Ciprian Ciuperceau, cel mai tânar primar din Teleorman, îi așteaptă pe localnici cu muzică și voie bună să petreacă împreună aniversarea pe care a instituit-o de când a devenit edil șef.

”Să sărbătorim, autentic, Ziua comunei!
La cea de-a treia ediție a Zilei comunei Drăgănești Vlașca vor fi prezenți artiști populari și de muzică ușoară pentru a sărbători împreună, în 15 august, de Sfântă Mărie, cu mic, cu mare, ziua noastră, a vlăscenilor.
Spectacolul va avea loc în curtea Școlii gimnaziale Drăgănești Vlașca, începând cu ora 17:00, ceea ce va fi un prilej pentru locuitorii comunei să lase de-o parte grijile și să se prindă în hora bucuriei care ne unește și ne dă încredere și speranțe pentru mai bine.
Și copiii vor avea amenajat un loc de joacă și se vor bucura de picturile pe față realizate de animatori.
Vă așteptăm cu drag la marele eveniment al anului dedicat comunei și, implicit, tuturor vlăscenilor. La mulți ani!” – este mesajul primarului Ciprian Ciuperceanu.

Pe scenă vor urca artiști de muzică populară precum: Constantin Măgureanu, Virginica Neagu, Ștefania Strejescu, Leonard Petcu, dar și Reyna Vox, care interpretează muzică ușoară.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*