De la 1 aprilie, Serviciul de Medicină Legală Teleorman are un nou medic legist

în Actualitate

medicina legalaCarmen Dumitrescu

După ce a condus vreme de ani buni Serviciul de Medicină Legală Teleorman, Eugeniu Popescu a ajuns la vârsta pensionării. Astfel, începând de mâine, 1 aprilie, cel mai cunoscut dintre medicii legişti ai Teleormanului se va pensiona iar locul său va fi ocupat, în premieră la noi în judeţ, de o femeie. Noul medic legist al judeţului  vine din Hunedoara iar viitorii ei colaboratori sunt foarte încrezători în competenţele ei, fiind vorba despre o profesionistă de mare calibru.

Eugeniu Popescu este medic primar în medicină legală, mândrindu-se cu o vechime de 30 de ani în domeniu. Din anul 1982 îşi desfăşoară activitatea în cadrul Serviciului de Medicină Legală Teleorman şi vreme îndelungată a fost şi singurul medic legist al judeţului. În ultimii ani au mai venit şi alţii, care să-l ajute în desfăşurarea activităţii sale, însă numele său a rămas unul de referinţă în domeniu.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*