liberinteleorman.ro

De dragul ilegalităților, PSD se dezice de proprii membri: Pușcaciu nu este membru PSD, dar bea bere cu Dragnea..

3 noiembrie 2017

Carmen Dumitrescu

După cum am relatat în zilele precedente, PMP Teleorman a făcut o contestație la AEP, legată de faptul că președintele unei secții de votare din comuna Cervenia este Marian Titel Pușcaciu, angajat al DGASPC Teleorman și membru de partid roșu. Dovadă în acest sens stau zecile de fotografii ale respectivului, postate pe pagina lui de Facebook, în care împarte flori de 8 martie cu organizația PSD, cu eșarfa roșie la gât sau în care își face poze cu Dragnea în cursul vizitelor oficiale ale acestuia în județ. Dar, mai mult decât orice, dovada calității de membru a lui Pușcaciu e aceea că lucrează la DGASPC Teleorman, pe unde își fac veacul numai oameni ai partidului unic. În ciuda numeroaselor probe aduse de PMP Teleorman, soluția dată a fost aceea de respingere a contestației, fără niciun fel de argument, după cum se vede în răspunsul primit de partid.

Mai interesant e faptul că cei de la PMP au aflat că Adrian Gâdea a transmis o adresă prin care menționează faptul că Pușcaciu nu e membru PSD. Foarte interesant!

Tocmai de aceea, noi lăsăm aici această fotografie și vă lăsăm pe voi să deduceți care este posibilitatea ca Liviu Dragnea și Mircea Dumitrescu să bea bere alături de cineva care nu are nicio legătură cu PSD-ul. Oricum, în mod oficial, Pușcaciu rămâne șef de secție la Cervenia și va asigura corectitudinea procesului electoral de duminică. Dacă așa se vor desfășura alegerile parțiale, nouă ne este clar de pe acum și care le va fi rezultatul, și care vor fi cei chemați să dea cu subsemnatul la DNA după alegeri. Și rămâne cert faptul că de dragul de a mai comite niște ilegalități, PSD se dezice de proprii membri, chiar dacă ulterior îi invită și pe ei la bere…

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Ambulanța Teleorman, precizări referitoare la decesul mătușii lui Cătălin Botezatu

Următorul articol

Anuț public Primăria Zimnicea

Cele mai recente articole de Campanie Electorala