liberinteleorman.ro

De ce urlă doamna prefect ?

25 august 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

carmen daniela danSă ridici tonul nu este nicio filosofie. Asta se pare că nu a înțeles prefectul județului Teleorman, Carmen Daniela Dan, o doamnă care a lăsat tot timpul impresia unui coordonator de instituție echilibrat și decent în acțiuni, dar care, de la o vreme, dă semne că este de nestăpânit. Atunci când găsește teren propice pentru a se manifesta, mai exact, când întâlnește un personaj la locul lui și fără apucături de a-și arăta ”mușchii” în fața unei femei, mai ales dacă ea îi este superioară ierarhic, Carmen Daniela Dan își face numărul.
Astăzi, în cadrul Colegiului Prefectural Teleorman, directorul Agenției pentru Protecția Mediului Teleorman, Ion Rădulescu, a prezentat un raport de activitate, așa cum este regula pentru oricare conducător de instituție oblăduită de Prefectura Teleorman. După ce a citit zeci de pagini cu un conținut înțeles mai degrabă de specialiști, acesta a fost dojenit de către prefectul Dan, pe motiv că nu a răsfoit raportul în prealabil și că a reușit să facă din el doar ”o poveste anostă”, deși domeniul îi era ofertant. Deh, nu toată lumea se simte ca la cenaclu la Prefectură…

E adevărat că mulți dintre cei prezenți au asistat la ședință precum Gigi Becali la Operetă, dar nu am priceput de ce a simțit doamna prefect nevoia de a ridica tonul atât de tare încât Ion Rădulescu ar fi putut măsura zgomotul pentru a-l trece în raport. Mai ales că, din cunoștințele noastre, directorul APM aude destul de bine.
Nu la fel s-a întâmplat când la microfon s-a aflat inspectorul general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, Monica Coman. Aceasta a prezentat un raport succint a ceea ce se petrece în zilele actuale cu sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat și a atras atenția Poliției că a dispărut din centrele de examen când era mai mare nevoie de ea. În schimb, aceasta a mulțumit Jandarmeriei pentru promptitudine, care nu s-a mișcat de la locul faptei atât timp cât a fost nevoie. Monica Coman a povestit în cadrul ședinței Colegiului Prefectural că, din lipsa șoferilor de la ISJ, a fost nevoită să conducă mașina în care se aflau lucrările de la examen și, pe fondul oboselii, era să facă accident. La toate acestea, prefectul s-a rezumat la a-i spune că acestea sunt problemele de organizare ale Inspectoratului și a lăsat vocea mai moale.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Nu mai aveti ce scrie si va luati de un om-doamna prefect-, care a dovedit
    contrar celor spuse de dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Premii în bani pentru 11 elevi teleormăneni care au obținut nota 10 la evaluarea națională și la examenul de bacalaureat

Următorul articol

Centrul Cultural Teleorman are director

Cele mai recente articole de Actualitate