liberinteleorman.ro

De astăzi, pe DE70 se va circula pe un sens

2 august 2016

drumPoliția anunță că, începând cu data de 02.08.2016, au loc lucrări de reabilitare la Podul de peste râul Vedea, pe Drumul European 70, la intrare/ieşire – mun. Alexandria, estimate pentru o perioadă de 60 zile, fapt pentru care, circulaţia rutieră pe pod şi în zona podului se va desfăşura pe un singur sens de deplasare, accesul pe pod fiind reglementat de semafoare rutiere.

Pentru sensul de circulaţie care este închis, se realizează semnalizarea cu balize reflectorizante şi lumini galbene pe timpul nopţii. Serviciul Rutier Teleorman roagă toţi participanţii la trafic care tranzitează această zonă să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere de avertizare şi orientare, mai ales luminile roşii şi galbene ale semafoarelor. Echipajele de poliţie rutieră ale serviciului de profil şi Biroului Rutier Alexandria vor monitoriza traficul rutier în zonă. Cetăţenii care doresc să evite zona pot folosi ca rută Varianta Ocolitoare a mun. Alexandria.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Dragnea se teme că va fi linșat

Următorul articol

Ședințele îl deranjează pe consilierul județean Mircea Sandu Fulga din discuțiile pe WhatsApp

Cele mai recente articole de Actualitate