De 8 martie, Live Music Night cu The Alexanders, la PUB

în Cultură

Monica Vasilescu

Trupa The Alexanders a început o nouă serie de concerte în forță. După un spectacol impresionant susținut, pe 24 februarie, la Berăria lui Nae din Alexandria, cei cinci tineri talentați au fost invitați să încânte publicul într-un nou concert, organizat tot într-o zi cu importanță, de data aceasta, de Ziua Femeii.

Lorena Nedelea – solist vocal, Robert Golubovici – chitară, Ciprian Stejeran – chitară bass, Liviu Nedelcu – clape și Theodor Netculescu – tobe vor fi la PUB, pe 8 martie, începând cu ora 20.00. Evenimentul Live Music Night cu The Alexanders este cu intrare liberă, toți cei care vor să asculte trupa putând să rezerve locuri la numărul de telefon: 0764810280.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*