liberinteleorman.ro

De 1 mai, polițiștii teleormăneni au dat amenzi de 60 720 lei

În general, pe data de 1 mai, teleormănenii par a fi respectat, în mare măsură, indicațiile autorităților de a petrece în sânul familiei, evitând locurile publice sau deplasările în scop recreațional. Cu toate acestea, au existat peste 50 de situații, în care echipele mixte, formate din polițiști, jandarmi și militari, au fost nevoite să aplice amenzi usturătoare pentru nerespectarea prevederilor cuprinse în ordonanțele militare. Chiar dacă atmosfera pare ceva mai relaxată de câteva zile, ținem să amintim populației că despre relaxarea măsurilor restrictive se va putea vorbi abia peste două săptămâni. Până atunci, regulile trebuie respectate ca și până acum.
În cursul zilei de ieri, 1 mai, efectivele de polițiști, militari și jandarmi din Teleorman au fost angrenate în misiuni de menținere a ordinii publice în zona locurilor de carantină, pentru depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină și pentru respectarea restricțiilor de circulație impuse.
190 de polițiști, 67 de jandarmi, 18 militari și 25 de polițiști locali au fost la datorie pe data de 1 mai și au verificat modul de respectare a prevederilor ordonanțelor militare, precum și OUG 1/1999, fiind verificate 44 de persoane aflate în izolare, precum și alte peste 700 din perspectiva respectării interdicțiilor impuse. În contextul prezentat au fost verificate în trafic peste 400 de autoturisme.
Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 53 de sancţiuni contravenţionale persoanelor fizice, valoarea sancțiunilor fiind de 60 720 lei, 34 dintre ele sancționând nerespectarea prevederilor ordonanței militare cu numărul trei.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Târg cu sute de oameni la Orbeasca, în plină stare de urgență!

Următorul articol

În timp ce oamenii din toată țara sunt încurajați să doneze sânge, Centrul de Transfuzii Sanguine din Alexandria refuză donatorii în uniformă

Cele mai recente articole de Actualitate