liberinteleorman.ro

Dănuț Cristescu le cere aleșilor PSD: „Hai să adoptăm o rezoluție că nu vrem pensii speciale!” Răspunsul lor: tăcerea.

Conferința Extraordinară a PSD Teleorman i-a adus pe liderii locali ai partidului în poziția de a-și spune punctul de vedere cu privire la situația actuală a partidului. Dacă majoritatea discursurilor au vizat teme demagogice sau lamentări privind pierderea puterii, președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, a comis un gest curajos, solicitându-le colegilor săi de partid, aleși locali, să renunțe la pensiile speciale printr-o rezoluție adoptată pe loc. Momentul a produs o anumită tensiune în sală, dar nimeni nu a reacționat concret. Niciun fel de susținere nu s-a simțit din partea aleșilor locali ai PSD, invitați la reuniune, ci mai mult frică, așa că aleșii au decis să tacă și să pretindă că n-au auzit. La final, rezoluția cerută de Cristescu a rămas o simplă vorbă dintr-un discurs. Unul destul de critic, fie vorba între noi, la adresa erorilor reale pe care partidul le-a făcut în ultimii ani.

Trebuie să facem o analiză foarte serioasă. Partidul Social Democrat trebuie să pornească nu neapărat o reformă, dar o reconstrucție, și aș vrea să lansăm și alte teme, nu să discutăm de dimineață până seara numai despre pensii și alocații. Am avut un program de guvernare, zic eu, foarte bun, am avut și nereușite, și greșeli. Însă, fiind în opoziție, cred că trebuie să venim cu un alt program. „, a spus Cristescu la eveniment.

Momentul aducerii în discuție a rezoluției de renunțare la pensiile speciale a fost unul cu adevărat ieșit din comun și impresia generală a fost că niciunul dintre primarii din sală nu se aștepta la așa ceva. În consecință, propunerea nu a trezit nicio reacție.

Vorbind de pensiile speciale, eu am anunțat că eu renunț. Eu sunt președinte de consiliu și beneficiar de acest lucru. Haideți, oameni buni, să facem o treabă! Hai să facem o rezoluție astăzi că renunțăm toți la pensiile speciale! Am văzut de dimineață până seara că ne ducem pe această temă, că dorim pensii speciale. Hai să adoptăm o rezoluție că nu vrem pensii speciale! Partidul Social Democrat nu vrea pensii speciale! Mai ales că, știți foarte bine, va trebui să plătiți din bugetul local aceste pensii speciale. Pe de altă parte, nu vreau eu să fac analiza, dar ne văităm că sunt organizații în care nu putem să scoatem procente de 15%. Oare de ce se întâmplă acest lucru? Am făcut la un moment dat declarații despre colegi, care din punctul meu de vedere, nu s-au implicat absolut deloc, ca să nu zic altceva. Încrederea se câștigă foarte greu, trebuie să fim foarte atenți la alegerile locale și parlamentare. Să nu vă imaginați că vom obține același scor! Lupta va fi foarte grea. Să încercăm să aducem în partid oameni bine pregătiți. Eu am spus demult că trebuie să facem o analiză, să vedem care au fost greșelile, ce s-a întâmplat. Vreau să vă dau un exemplu. Păi nu ne face pe noi de râs colegul acela care spunea că dezbracă de uniformă un polițist, pentru că este deputat în parlamentul României? Aplicăm, totuși, o corecție pentru acel coleg? Iar persoanele cu probleme penale trebuie să facă un pas în spate, la fel și persoanele care nu se implică în a sprijini PSD. „, a spus însuflețit Cristescu.

Totuși, lipsa de reacție a sălii l-a trimis înapoi la locul său, iar despre rezoluție nu s-a mai discutat nicio secundă ulterior.

Advertisement

2 Comments

 1. „hai la noi sa mancam nimic!”
  cui îi spui tu mai, falcosule ?????
  DACA NU LE VREATI, NU LE VOTATI, CANALIE ROSIE ….

  NU VA E RUSINE,
  IMBUIBATILOR PE MUNCA NOASTRA ?????
  NUMAI VOI *MUNCITI* ?

  BĂĂ, OAMENII AIA AMARATI, CARE AU MUNCIT O VIATA,
  V-AR CALCA IN PICIOARE DACA ATI MERGE PE STRADA, PE JOS, FARA GORILE SI FARA MASINI….

  COPII LOR NU VA VOR IERTA PENTRU CE LE FACETI PARINTILOR SI BUNICILOR LOR, CANALII ROSII…+

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Carmen Dan, îndoliată și tăcută la Conferința PSD din Teleorman

Următorul articol

Povestea impresionantă a cățelușei Chira. Patrupedul a salvat o întreagă familie din calea flăcărilor…

Cele mai recente articole de Actualitatea politică