liberinteleorman.ro

Dănuț Cristescu: „Avem în Teleorman 6 cazuri noi de cetățeni infectați cu noul coronavirus, în total 8”

Pentru că presa locală nu mai are acces la informații privitoare la numărul și starea persoanelor infectate cu virusul SARS COVID 2, noi nu avem altă soluție decât să avem încredere în vocea oficialităților. Iar președintele Consiliului Județean Teleorman tocmai a transmis publicului teleormănean că în județ au apărut 6 noi îmbolnăviri, care se adaugă celor două deja cunoscute. Altă instituție care să ne vorbească despre situația actuală nu avem, așa că unica soluție e să-l credem pe Cristescu pe cuvânt. Deși tot Cristescu se laudă de dimineața și până seara că a dotat spitalele din județ, în timp ce toți medicii fac atacuri de panică la gândul că se vor infecta și ei curând, din lipsă de echipamente care să-i protejeze.

Și numărul persoanelor aflate în carantină instituționalizată a crescut la 60, iar situația bună de până acum a statisticilor îmbolnăvirilor din Teleorman începe și ea să devină îngrijorătoare.

Iată ce scrie Dănuț Cristescu, președintele CJ Teleorman, despre situația județului în acest moment:

Dragi teleormăneni!

La această oră, în județul Teleorman, sunt izolate la domiciliu 2999 persoane, iar alte 60 de persoane au fost carantinate. În ultima perioadă au fost trimise mai multe probe la analiză, la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din capitală. Din păcate, avem 6 cazuri noi de cetățeni infectați cu noul coronavirus, în total 8.
Pentru cei aflați în izolare la domiciliu: respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada de 14 zile, NU primiți vizitatori și NU intrați în contact apropiat cu persoane care vă furnizează alimente sau produse. În cazul în care încălcați regimul izolării la domiciliu, riscați amendă de până la 20.000 lei, precum și dosar penal în cazul în care contribuți la răspândirea virusului.

Dănuț Cristescu, facebook
Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Optimism teleormănean: Primăria Alexandria se pregătește să petreacă de 1 iunie cu 39.850 lei

Următorul articol

Teleorman – Primul caz al unor copii duși la Orfelinat după ce părinții au fost depistați cu coronavirus

Cele mai recente articole de Actualitatea politică